Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

S.A.T. Servei

Escriu-nos On som

Servei d'assistència tècnica Junkers a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Servei tècnic oficial de Junkers, Lamborghini, Neckar, Carrier, Aparici i Mundo Clima.

A SAT Servei fa més de trenta anys que treballem per la teva seguretat. Més de 25.000 clients ja gaudeixen d'un servei tècnic de qualitat amb la confiança que aporta un personal qualificat i certificat. A més, disposem d'un servei d'urgència per a tots els nostres clients, amb o sense pòlissa de manteniment.

Els nostres tècnics acudeixen al teu domicili i ens encarreguem de la reparació i el manteniment dels teus equips d'aire condicionat i calefacció, entre d'altres. Estem capacitats per tractar tots els models de calderes i el nostre equip rep una formació constant.

El compromís de SAT Servei és que la teva caldera, instal·lació de gas o aire condicionat funcionin en tot moment amb un elevat rendiment i baix consum. A través de les revisions periòdiques aconseguim un estalvi energètic i un funcionament òptim.

Disposem de tota mena de recanvis originals de calderes, termos, termòstats... Truca'ns! I confia en els experts. Confiar en SAT Servei suposa comptar amb la tranquil·litat que tot anirà bé i, si s'espatlla, disposaràs d'un servei ràpid i professional que et donarà una solució en el menor temps possible.

Parlem?Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Plaça Agermanament, 3 B (Ronda Ibèrica 177) 08800 Vilanova i la Geltrú Barcelona
Plaça Agermanament, 3 B (Ronda Ibèrica 177) 08800 Vilanova i la Geltrú Barcelona
Carretera de les Costes, 42 Local B 08870 Sitges Barcelona
Carretera de les Costes, 42 Local B 08870 Sitges Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied